Wie zijn wij ?

Wie zijn wij

 

Welkom bij Weekends !

Evelien en Dave

Wij zijn Dave van der Bend en Evelien van den Noort en runnen als resp. chefkok en gastvrouw Weekends aan de rand van de binnenstad van Zwolle.

 

Veel Zwollenaren kennen deze plek van Café de Paris, in de jaren ’80 en ’90 hét Eetcafé van Zwolle. In de loop van de jaren ’90 is de naam veranderd naar Weekends door nieuwe eigenaren en sindsdien kwam de nadruk te liggen op eten. Toen werd al de basis gelegd op de nog steeds zo bekende gerechten als onze saté en de gefrituurde champignons. Dave kwam als chefkok in 1994 en heeft in 1996 samen met zijn zus Margriet, Weekends overgenomen tot 2006.

In die tien jaar hebben ze Weekends op de kaart gezet en is Weekends inmiddels een begrip in Zwolle. Margriet is na tien jaar gastvrouw zijn gestopt, ze wilde graag haar liefde voor paarden die ze als hobby had omzetten in werk. Sindsdien werkt ze met veel plezier bij een Manage in Zwolle. In 2006 ben ik, Evelien, er bij gekomen en heb ik de functie van Margriet overgenomen.

Dave en ik zijn niet alleen zakelijk partners maar ook privé en deze combinatie vinden wij de beste oplossing vooral in de horeca. Wij vullen elkaar aan en vormen samen een goed team. Dit doen wij natuurlijk niet alleen, wij hebben een team van parttimers om ons heen staan. Samen zijn wij een

een “Happy Weekends-Familiy”! En dat is ook waar wij voor staan. Familie staat voor basis, je kunt er altijd komen wie je ook bent of hoe je ook bent. We staan altijd klaar en serveren ook altijd heerlijke gerechten met een uitstekende kwaliteit én kwantiteit uiteraard tegen de juiste prijs zonder poespas!

 

Persberichten

 

 

 

Peperbus juli 2009
Peperbus juli 2009