Nieuws

Cover for Weekends Zwolle
1,039
Weekends Zwolle

Weekends Zwolle

Classics met een twist, gewoon Bourgondisch genieten doe je bij ons! Wij zien je graag!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 day ago

Onze homemade sticky ribs

Om je vingers bij af te likken! Deze overheerlijke spareribs komen natuurlijk uit eigen keuken. We serveren deze met knapperige groene salade, onze knoflookmayo en lekkere aardappelchips.

Wanneer kom jij proeven?
... See MoreSee Less

Onze homemade sticky ribs 

Om je vingers bij af te likken! Deze overheerlijke spareribs komen natuurlijk uit eigen keuken. We serveren deze met knapperige groene salade, onze knoflookmayo en lekkere aardappelchips.

Wanneer kom jij proeven?
4 days ago

IJsmacaron van Framboos

Terug van weggeweest op onze kaart! Op vele verzoeken hebben wij de IJsmacaron van Framboos weer op onze menukaart🥰

Heerlijk gevuld met roomijs en een swirl van frambozen sorbetijs met een saus van rood fruit.

Kom je snel proeven?
... See MoreSee Less

IJsmacaron van Framboos

Terug van weggeweest op onze kaart! Op vele verzoeken hebben wij de IJsmacaron van Framboos weer op onze menukaart🥰

Heerlijk gevuld met roomijs en een swirl van frambozen sorbetijs met een saus van rood fruit. 

Kom je snel proeven?

Comment on Facebook

Ziet er heerlijk uit

1 week ago

Wij steken de grill weer aan vandaag🔥

Wist je dat wij uitsluitend met Iers rundvlees werken?
Het Ierse klimaat heeft zachte winters en koele zomers met overvloedig regenval. Dankzij de kalksteenbodem en de regen groeit het gras en de daarin aanwezige kruiden uitbundig. Vanwege het milde klimaat leven de runderen minstens 300 dagen in de groene weiden. Het voedsel is met ruim 85% gras en klaver wat zorgt voor een regelmatige verdeling van het vet en geeft een mooie marmering van het vlees. Het heeft het een enigszins zoete en intense rundvlees smaak.

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 1730 uur. TIP reserveer een tafeltje😉
... See MoreSee Less

Wij steken de grill weer aan vandaag🔥 

Wist je dat wij uitsluitend met Iers rundvlees werken? 
Het Ierse klimaat heeft zachte winters en koele zomers met overvloedig regenval. Dankzij de kalksteenbodem en de regen groeit het gras en de daarin aanwezige kruiden uitbundig. Vanwege het milde klimaat leven de runderen minstens 300 dagen  in de groene weiden. Het voedsel is met ruim 85% gras en klaver wat zorgt voor een regelmatige verdeling van het vet en geeft een mooie marmering van het vlees. Het heeft het een enigszins zoete en intense rundvlees smaak.

Wij zijn geopend van woensdag t/m zondag vanaf 1730 uur. TIP reserveer een tafeltje😉

Comment on Facebook

Tot vanavond!

1 month ago

Yes! Eindelijk weekend!

Heb jij al een tafeltje gereserveerd? Het gaat rap dus wees er snel bij!

Boek online www.weekends-zwolle.nl of bel 📞 038-4225433
... See MoreSee Less

Yes! Eindelijk weekend! 

Heb jij al een tafeltje gereserveerd? Het gaat rap dus wees er snel bij!

Boek online https://www.weekends-zwolle.nl of bel 📞 038-4225433
1 month ago

Wij zijn al jaren een leerbedrijf en werken daarom nauw samen met het horeca onderwijs. Iets wat wij met heel veel plezier doen!
Vandaag examineren wij bij praktijkexamens. Ontzettend gaaf om te zien dat er echt nog steeds gemotiveerde studenten zijn die verder willen in de horeca! Geeft ons ook weer meer vertrouwen in de toekomst!
... See MoreSee Less

Wij zijn al jaren een leerbedrijf en werken daarom nauw samen met het horeca onderwijs. Iets wat wij met heel veel plezier doen! 
Vandaag examineren wij bij praktijkexamens. Ontzettend gaaf om te zien dat er echt nog steeds gemotiveerde studenten zijn die verder willen in de horeca! Geeft ons ook weer meer vertrouwen in de toekomst!

Comment on Facebook

Wat goed om de jeugd hierbij te ondersteunen!

Super om te doen

Load more